Notícies

El SESCV participa en les XXI jornada de portes obertes de Seguretat i Emergències a Gandia

València (18.02.23).- El Servei d’Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana (SESCV) ha participat en el dia de hui, en la XXI edició de la jornada de portes obertes de Seguretat i Emergències, que organitza anualment l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE).

 

En aquesta ocasió, la jornada s’ha celebrat a Gandia i ha comptat amb la col·laboració de més de vint agències intervinents en emergències.

 

Entre aquestes hi havia el SESCV, que ha estat representat per uns 30 professionals i ha desplegat una unitat del SAMU (Servei d’Ajuda Mèdica Urgent), una unitat SVB (Suport Vital Bàsic), una ambulància convencional, un vehicle USC (Unitat de Suport i Coordinació) i un vehicle EMV (Emergències de Múltiples Víctimes).

 

A més, s’ha disposat un hospital de campanya en el qual els professionals del SESCV han dut a terme tallers de formació dirigits a xiquets i a adults. Entre altres matèries, s’ha ensenyat com actuar davant d’una parada cardiorespiratòria, indicant com fer les maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica.

 

Els visitants d’aquesta fira d’emergències han pogut també descobrir l’interior de les diverses ambulàncies i unitats d’intervenció del SESCV.

imagen-contenido-noticia